Past de Trust Technique bij jou?

Ja, dat denk ik wel.

Zullen we eerst eens kennismaken?

Stuur me een appje of een mail via de contactpagina om een afspraak te maken en met mij kennis te maken voor een introductiegesprek. Dit zijn zo’n 15 minuten waarin je mij verteld waar je aan wilt werken, samen met je dier. Dit kunnen gedragsproblemen zijn, maar ook dat je meer verbinding wilt met je dier. Het kost je niets anders dan een kwartiertje tijd en ik leg jou dan uit wat de Trust Technique voor jou en je dier kan betekenen.  

Of wil je direct een afspraak maken voor een sessie?

Direct een afspraak maken voor een sessie? Natuurlijk kan dat. Stuur me een appje of een mail via de contactpagina en vertel me daarin waar je samen met mij aan wilt werken met je dier met behulp van de Trust Technique. Ik stuur je een paar datums voor het maken een afspraak.

Hoe gaat dat, zo’n Trust Technique sessie?

Je leert de Trust Technique van mij in een eerste sessie. Ofwel, ik leer je deze dag het eerste principe van de Trust Technique, Creative Reaction. Ofwel hoe je een rustig gevoel kan creëren waar je dier op gaat reageren en ook rustig kan gaan worden.

Hierna kan je direct elke dag kan gaan oefenen met je dier. Na één of twee weken neem ik contact met je op om te vragen hoe het gaat en/of je nog vragen hebt. Mocht je in die week eerder vragen hebben, mag je me altijd een berichtje doen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je meer hulp nodig hebt, omdat er hardnekkige situaties zijn die maar niet willen oplossen. Ofwel we gaan werken met het tweede principe van de Trust Technique, Realisation Learing. Dit is het overkomen van situaties waarin het dier en jij leert dat de enge situaties van een heel andere kant, ofwel rustige manier, bekeken kunnen worden. Je dier realiseert zich letterlijk dat hij of zij zich helemaal niet zo druk hoeft te maken om het gene waar hij of zij zich onnodig druk maakt.
We maken een vervolgafspraak waar we gaan kijken hoe we deze situaties kunnen oplossen.

Of misschien wil je je nog verder verdiepen in de Trust Technique met jouw dier. Ook dan kunnen we een vervolgafspraak maken om op ontdekking te gaan hoe we een diepe connectie mogelijk kunnen maken tussen jou en je dier.
Dat is het werken aan het derde principe van de Trust Technique, Trusted Cooperation. Alles gaan doen in diep wederzijds vertrouwen.

Natuurlijk kunnen we wanneer dan ook overleggen en / of een nieuwe afspraak maken.

Zijn er meer mogelijkheden?

We kunnen ook direct meerdere afspraken maken, zodat ik jou en je dier kan begeleiden om de situatie waarin jullie zijn geraakt op te lossen.
In een eerste sessie leer ik je de Trust Technique. Hierna kan je direct elke dag gaan oefenen met je dier.

In de vervolgsessies gaan we dieper in op de situatie die is ontstaan en gaan we met behulp van de Trust Technique rust en kalmte creëren na, tijdens en voor de situatie.

Deze volgorde, om de emoties die ontstaan zijn in de situatie tot rust te laten komen na de situatie. Daarna stappen we over om met rust en kalmte de situatie in te gaan. Als na en voor de situatie de rust en het vertrouwen door mens en dier ervaren kan worden, gaan we tijdens de situatie de rust en kalmte vinden.