Past de Trust Technique bij jou?

Wil je graag weten of de Trust Technique iets voor jou is?

Een afspraak maken: je stuurt me een appje of een mail, omdat je al overtuigd bent dat je de Trust Technique graag wilt leren. Dat is mooi. Via de mail stuur ik je nog wat vragen over je dier en een paar datums voor het maken een afspraak.

Wil je eerst overleggen: stuur me een appje of een mail en we maken een afspraak om telefonisch of via videobellen te overleggen of de Trust Technique iets voor jou en je dier kan betekenen.

Hierna zijn er diverse mogelijkheden:

Trust Technique consult

Je leert de Trust Technique van mij in een eerste consult. Hierna kan je direct elke dag kan gaan oefenen met je dier. Na één of twee weken neem ik contact met je op om te vragen hoe het gaat en/of je nog vragen hebt. Mocht je in die week eerder vragen hebben, mag je me altijd een berichtje doen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je meer hulp nodig hebt, omdat er hardnekkige situaties zijn die maar niet willen oplossen. We maken een vervolgafspraak waar we gaan kijken hoe we deze situaties kunnen oplossen.

Of misschien wil je je nog verder verdiepen in de Trust Technique met jouw dier. Ook dan kunnen we een vervolgafspraak maken om op ontdekking te gaan hoe we een diepe connectie mogelijk kunnen maken tussen jou en je dier.

Natuurlijk kunnen we wanneer dan ook overleggen en / of een nieuwe afspraak maken.

Wat ook kan

Je wilt graag meer hulp van mij voor de situatie waarin je met je dier nu bent. Het kan voor jou fijner zijn als ik eerst alleen met jouw dier de Trust Technique beoefen. We spreken af dat ik één keer (of meerdere keren) alleen je dier begeleid om vertrouwd te raken met de Trust Technique.
Hierna, in een tweede afspraak, leer ik jou de Trust Technique, waarna je samen met je dier deze methode kan gaan toepassen. Na een week neem ik contact met je op om te vragen hoe het gaat en of jij nog vragen hebt. Mocht je in die week eerder vragen hebben, mag je me altijd een berichtje doen.
Hierna ga je zelf verder. Mocht je daarna vragen of hulp nodig hebben mag je me altijd een berichtje doen.

Natuurlijk kunnen we wanneer dan ook overleggen en/of een nieuwe afspraak maken.