Wanneer je dier rust vindt in jouw aanwezigheid.

We zijn allemaal door de eeuwen heen geconditioneerd om dingen te geloven met betrekking tot je dier. Je moet de leider zijn van je paard, je hond daagt je bewust uit, je konijn bijt je bewust, je kat maakt bewust je spullen kapot. Het dier wat je ook hebt doet bewust dingen om jou uit te dagen of boos te worden. Dit komt voort uit het oordeel over “slecht” gedrag dat moet worden gecorrigeerd en berispt. Het probleem is dat gedrag iets is, dat op een dieper niveau gebeurt en dat is hoe je dier zich VOELT. De Trust Technique erkent dat dieren gevoelens hebben.

Bewust of onbewust deel je deze gevoelens. Het zal meer dan waarschijnlijk door jou worden uitgedrukt als een of een combinatie van deze gevoelens. Frustratie, woede, zorgen, schuldgevoelens, schaamte, hulpeloosheid, wanhoop, angst en de lijst gaat maar door.

Dit creëert een kloof tussen hoe je echt over je dier denkt, de liefde die je voor hem of haar hebt en de manier waarop je op hem of haar reageert. Het is deze scheiding die de meeste pijn in de relatie veroorzaakt!

Je dier kan gedrag vertonen dat je niet wilt of waar je je zorgen over maakt. Ik kan hier een hele lijst maken, maar ik hoor liever van jou welk gedrag je bij jouw dier ziet en wat je wel graag wilt zien. Voor mij maakt het niet uit wat voor een dier je hebt. De Trust Technique werkt bij alle dieren.

Wanneer je dier rust vindt in jouw aanwezigheid, kan ik je garanderen dat jullie relatie heel anders wordt.

De Trust Technique voor dieren is een methode om vertrouwen in je dier te krijgen en je dier in jou.

De Trust Technique voor dieren is een methode om de denkniveaus van jou en je dier te verlagen, waardoor op een natuurlijk manier vertrouwen, verbinding, communicatie en begrip tussen jullie ontstaat.

Wil je graag de Trust Technique samen met je dier leren, maak dan een afspraak met mij. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en is bij jou thuis. Het is het prettigst voor jou, je dier en mij om in een eerste sessie jullie de Trust Technique uit te leggen op een rustige tijd en in een rustige omgeving.

Het kan zijn dat ik na deze sessie je advies geef om nog een sessie te doen. Dit is afhankelijk van de situatie waar je met je dier in zit.
De keuze blijft natuurlijk aan jou, maar weet dat ik er net zolang voor jou wil zijn om de situatie tussen jou en je dier naar jullie beiden tevredenheid, op te lossen.