Wanneer je hond rust vindt in jouw aanwezigheid.

We zijn allemaal door de eeuwen heen geconditioneerd om dingen te geloven. Je moet de baas zijn van je hond, honden hebben geen gevoelens en/of dat op de een of andere manier de hond jou bewust plaagt. Dit komt voort uit het oordeel over “slecht” gedrag dat moet worden gecorrigeerd en berispt. Het probleem echter is dat gedrag iets is, dat op een dieper niveau gebeurt en dat is hoe je hond zich VOELT. De Trust Technique erkent dat honden gevoelens hebben.

Bewust of onbewust deel je deze gevoelens. Het zal meer dan waarschijnlijk door jou worden uitgedrukt als een of een combinatie van deze gevoelens. Frustratie, woede, zorgen, schuldgevoelens, schaamte, hulpeloosheid, wanhoop, angst en de lijst gaat maar door.

Dit creƫert een kloof tussen hoe je echt over je hond denkt, de liefde die je voor hem hebt en de manier waarop je op hem reageert. Het is deze scheiding die de meeste pijn in de relatie veroorzaakt!

Je hond kan gedrag vertonen dat je niet wilt of waar je je zorgen over maakt. Ik kan hier een hele lijst maken, maar ik hoor liever van jou welk gedrag je bij jouw hond ziet en wat je wel graag wilt zien.

Wanneer je hond rust vindt in jouw aanwezigheid, kan ik je garanderen dat jullie relatie heel anders wordt.

De Trust Technique voor honden is een methode om vertrouwen in je hond te krijgen en je hond in jou.

De Trust Technique voor honden is een methode om de denkniveaus van jou en je hond te verlagen, waardoor op een natuurlijk manier vertrouwen, verbinding, communicatie en begrip tussen jullie ontstaat.

Wil je graag de Trust Technique samen met je hond leren, maak dan een afspraak met mij. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en is bij jou thuis. Het is het prettigst voor jou, je hond en mij om in een eerste sessie jullie de Trust Technique uit te leggen op een rustige tijd en in een rustige omgeving.

Het kan zijn dat ik na deze sessie je advies geef om nog een sessie te doen. Dit is afhankelijk van de situatie waar je met je hond in zit.
De keuze blijft natuurlijk aan jou, maar weet dat ik er net zolang voor jou wil zijn om de situatie tussen jou en je hond naar jullie beiden tevredenheid, op te lossen.