Wanneer je paard rust vindt in jouw aanwezigheid.

We zijn allemaal door de eeuwen heen geconditioneerd om dingen te geloven. Je moet de leider zijn van je paard, de methode van wijken onder druk, paarden hebben geen gevoelens en/of je paard concurreert met je op de een of andere manier. Dit komt voort uit het oordeel over “slecht” gedrag dat moet worden gecorrigeerd en berispt. Het probleem is dat gedrag slechts iets, dat op een diep niveau gebeurt en dat is hoe je paard zich VOELT. De Trust Technique erkent dat paarden gevoelens hebben.

Paarden doen hun uiterste best om hun mens een goed gevoel te geven, alleen hun mens begrijpt dat niet altijd. Paarden gaan dan bedenken hoe ze hun mens kunnen plezieren en gaan daar over nadenken. Het gevolg is dat het paard in een hoog denkniveau raakt en daar niet meer uit kan komen. De wisselwerking is dat de mens ook in een hoog denkniveau raakt om het paard maar te laten doen wat je als mens graag wilt.
Hierdoor ontstaan gedrags- en communicatieproblemen, met als gevolg frustratie, boosheid en angst.

Je paard kan gedrag vertonen dat je niet wilt. Ik kan hier een hele lijst maken, maar ik hoor liever van jou welk gedrag je bij jouw paard niet bevalt en waar je moeite mee hebt.

Wanneer je paard rust vindt in jouw aanwezigheid, kan ik je garanderen dat jullie relatie heel anders wordt.

De Trust Technique voor paarden is een methode om vertrouwen in je paard te krijgen en je paard in jou.

De Trust Technique voor paarden is een methode om de denkniveaus van jou en je paard te verlagen, waardoor op een natuurlijk manier vertrouwen, verbinding, communicatie en begrip tussen jullie ontstaat.

Wil je graag de Trust Technique samen met je paard leren, maak dan een afspraak met mij. Ik kom naar jou of waar je paard gehuisvest is. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Het is het prettigst voor jou, je paard en mij om in een eerste sessie jullie de Trust Technique uit te leggen op een rustige tijd en in een rustige omgeving.

Het kan zijn dat ik na deze sessie je advies geef om nog een sessie te doen. Dit is afhankelijk van de situatie waar je met je paard in zit.
De keuze blijft natuurlijk aan jou, maar weet dat ik er net zolang voor jou wil zijn om de situatie tussen jou en je paard naar jou tevredenheid, op te lossen.