Wat is de Trust Technique

De Trust Technique is een methode die je leert om je denkniveaus te verlagen om vertrouwen, connectie, zelfvertrouwen en communicatie te ontwikkelen tussen jou en je dier.

De Trust Technique erkent dat mensen en dieren gevoelens delen. Jij reageert op je dier, je dier reageert op jou en zo ontstaat een wisselwerking in reacties. Wanneer jij diegene kan zijn die een rustig gevoel creëert hoe denk je dat de relatie met je dier dan zal zijn?

De Trust Technique is gebaseerd op de theorie dat het verdiepen van de band tussen mens en dier het leven van beiden kan veranderen. Het maakt gebruik van mindfulness en gerichte technieken om in het hier en nu aanwezig te blijven als basis voor het oplossen van problemen en het verbeteren van de communicatie.

Dagelijkse beoefening van de Trust Technique zorgt voor een gedeelde gemoedsrust en vermindert angstig over-denken, een van de belangrijkste oorzaken van zogenaamde “gedragsproblemen”. Deze dynamische benadering objectiveert dieren niet, maar erkent alle dieren als wezens met gevoel en overstijgt een ongezonde benadering van dominantie of controle. Het bevorderen van samenwerking in wederzijds vertrouwen, wat leidt tot genezing en communicatie die zich uit in gedeeld welzijn.

Vertrouwen is Alles

Door deze methode leer je je bewust te worden van de reacties van je dier in moeilijke situaties. Door aandachtig je dier te observeren geef je aan dat je naar je dier luistert. Wanneer je dier het gevoel krijgt dat je naar hem of haar luistert, ontstaat er vertrouwen en verbinding. Hier wordt de basis gecreëerd van een relatie in diep vertrouwen met je dier.

De Trust Technique is ontwikkeld door James French en Shelley Slingo. Samen hebben ze de droom om mensen en dieren te helpen rust en connectie te vinden in hun relatie.

De Trust Technique helpt alle dieren door middel van een zachte diepgaande niet-dominante benadering.

Via de Messages of Trust kan je zelf nu al kennis maken met deze methode. De eerste Message kan je gratis bekijken en door een hele kleine bijdrage heb je toegang tot de alle Messages.

Je kan vandaag nog beginnen aan de Trust Technique videocursus. Dit is een geweldig manier om vertrouwen en connectie te creëren voor jou en je dier.

Of je leert deze methode van mij. Neem contact met mij op en we maken een afspraak, zodat ik je kan laten zien wat dit voor jou en jouw dier kan doen.